Heroes Of NFT (HON) Nedir ?

Bu yazımızda Avalanche ağında yer alan, blockchain teknolojisiyle desteklenen DeFİ oyunu olan Heroes of NFT(Hon)’u tanıtacağız.

Heroes of NFT, turnuvularda yer alabileceğiniz, akıl oyunlarıyla rakipleri alt edebileceğiniz ve rakiplerinizi tek tek eleyip zafere ulaşabileceğiniz sıra tabanlı, Play2Earn, çevrimiçi koleksiyon kart oyunudur.

Heroes of NFT(Hon) ; “Colony, Cryptotitans, Metaconomy, 4yf Capital, Aventures Dao, Maven Capital” tarafından desteklenmektedir.

Oyun sırasında neredeyse hiç bitmeyen olasılıkların yer aldığı savaşlarda, şans faktöründen daha çok taktik ön planda yer almaktadır. Taktik savaşlarının kilit rolü oynadığı bu evrende, rakiplerini alt etmek isteyen oyuncular, rakiplerinin hareketlerini önceden tahmin etmeli ve onlara karşı kozlarını önceden hazırlamalıdır.

Heroes of NFT, eşsiz hikaye altyapısına sahip olmasıyla birlikte, yanında getirdiği olay örgüsü ile her bir karakterin birbirinden farklı deneyimlerine şahit olabileceğiniz 2072 yılında geçen bir Metaverse projesidir.

Bu Metaverse projesinde token ekonomisini detaylıca düşünmüş olan ekip, Heroes of NFT’nin son sürümünün yayınlaması ile birlikte, kartlardan elde ettikleri gelirin en az %20’si ile piyasaya sürmüş oldukları ekosistem tokenlarını buyback yapmayı ve kazandıkları geliri topluluğu ile paylaşmayı planlıyorlar.

Heroes of NFT ayrıca kullanıcılara birden fazla katılım imkanı sunuyor. Oyuncular rakiplerini her alt ettiğinde HRM tokenlar kazabilecek, “Workerlar” NFT + Stake opsiyonlarını kullanarak NFT üretebilecek, “Farmerlar” Hon-Avax staking ile Hon token farmlayabilecek ve “Gamerlar” üretilen NFT’leri kazandıkları HRM tokenlar ile alabilecektir.

Heroes of NFT ekibinin gelecekte getireceği güncellemeler arasında en çok merak edilenlerden biri de oyun içi mekaniklere etki edecek olan oyun içi öğelerdir.

Oyun içi öğeler olan büyü kartları, silahlar ve kozmetikler önemli bir taktiksel düşünme sistemi yaratacağı aşikardır. Oyuncuların savaş esnasında kullanacağı büyü kartları ve silahlar, rakiplerini zeka oyunlarıyla alt etmede büyük rol oynayacaktır ve sadece en iyi taktiğe sahip oyuncular zaferin tadına varabilecektir.

Ekip:  Memur01, Achil, Defikintaro, Helaxes

Güncel Hon Fiyatı: (Güncellenecek)

Pre-Sale Fiyatı: 0,075$

Hon Token Toplam Arz: 200.000.000

Heroes of NFT ekibinden “Memur01” Avagraphs ekibinin sorularını cevapladı. Kendisine sorularımızı cevapladığı için teşekkürlerimizi borç biliyoruz.


  • HeroesofNft projesini kısaca anlatır mısınız?

Heroes of NFT projesinde en temel amacımız Metaverse etrafında şekillenen bir oyun ekosistemi yaratabilmek. Kullanıcılarımızın, kendi geliştirdiğimiz ilk oyunumuz olan Heroes of NFT dışında diğer oyunları da waiting lobby’de zaman geçirirken oynamasını istiyoruz. Şimdilik, ilk oyunumuz olan Heroes of NFT’yi tüm proje için isimlendirmede kullanıyoruz. Gelecekte farklı bir marka üzerinde tüm oyunlarımızı oyunculara sunmayı düşünüyoruz.

Heroes of NFT, turnuvalara katılabileceğiniz ve rakiplerinizi yenerek zafere ulaşabileceğiniz çevrimiçi bir kart oyunudur. Oyuncular, birbirlerine karşı veya turnuvalarda oynayarak arenada savaşabilir ve benzersiz kahraman kartlarıyla becerilerini sergileyebilir. Kazananlar ise ayrıca HRM tokenları ile ödüllendirilecek.

Büyü kartları, silahlar ve kozmetikler, kahramanlarınıza ekstra güç ve ekstra kişiselleştirme seçenekleri getirecek. Ayrıca bu ürünler HON ekonomisine daha fazla hacim getirmek için piyasada satılacak. Projemizin Play 2 Earn mekaniği, oyuncuların gerçek bir oyun ekonomisinin katılımcıları olmalarını sağlayacak.

  • HeroesofNft’nin diğer Nft projelerinden major olarak farkı nedir?

Heroes of NFT’nin temel iki başlıkta diğer projelerden ayrılmaktadır.

Heroes of NFT ekosisteminde yenilikçi bir iş bölümü ve oluşturduk.  Bu yenilikçi modelle, insanlar oyunu oynamalarına gerek kalmadan da Heroes of NFT’den yararlanabilirler. Bu sistemi kısaca açıklamak gerekirse Farmers olarak adlandırdığımız erken yatırımcılar yield farming protokolü sayesinde ekosisteme HON token sağlarken kendileri de kazanacak.

Gelişmekte olan ülkelerden gençlerin çoğunluğunu oluşturacak olduğu gamerlar HRM token kazanacaklar. Ama aynı zamanda NFT satın almak için AVAX harcayanlar ve Hero NFT’leri, görünümler, araziler, kahraman süper güçleri, kahraman öğeleri ve HRM oyun içi öğeleri için pazarda HON harcayanlar da onlar olacak. Oyunu gamerlar kadar çok oynamayacak ancak yine de Heroes of NFT’den gelir elde etmek isteyen workerlar ise gamerlar için karakter NFT’leri stake ederek gelir kazanacaklar.

Öte yandan HON token sahipleri oyunun geleceğini belirleyecek ve böylece oyunun geleceğini dizayn etmede komünitenin somut bir etkisi olacak. Tüm bu özelliklere sahip olan Heroes of NFT, kendisini diğerlerinden ayırıyor.

  •  HeroesofNft’nin gelecek planları arasında neler var?

Gelecek planlarımızın arasında oyun oynanırken yaşanan deneyimin daha gerçekçi ve etkili olabilmesi için arena dizaynının yenilenmesi ve karakterlerin 3D versiyonlarının oluşturulması var. Öte yandan oyuncular arasındaki etkileşimi arttırmak için oyun içi chat ve emoji sistemi entegre etmeyi planlıyoruz.

Öte yandan projemizi Metaverse’e taşıma sürecinde Metaverse lobi ekranımızın yayınlanışı, land satışı ve avatarların kullanıma başlanması ve AR/VR uygulamalarının başlaması gibi planlarımız bulunuyor.


Heroes of NFT’nin gelecekte nerelerde olacağı merak konusu olarak bizleri heyecanlı bir şekilde geleceğe umutla baktırıyor.

Website: https://heroesofnft.com/

Twitter: https://twitter.com/heroesofnft

Telegram: https://t.me/heroesofNFTofficial

En Son Eklenenler

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img