Avalaunch (Xava) Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bu yazımızda Avalanche C-chain ağında yer alan, başarılı IDO’lara imza atmış bir launchpad olan Avalaunch(XAVA)’yı tanıtacağız.

Avalaunch, Avalanche ekosistemi için özel olarak hazırlanan bir launchpad platformu olup, gelecek vaat eden ve yenilikçi projelere merkeziyetsiz şekilde IDO(Initial Public Offering) aşamasında katılım sağlama imkanı sağlayan, küçük yatırımcıyı korumaya yönelik önlemler almış bir sistemdir.

Avalaunch(XAVA), Gate.io, KuCoin, Pangolin, MEXC ve Trader Joe borsalarında yer almaktadır.

XAVA, Avalaunch platformunun işlevsel tokenıdır. XAVA tokenın birincil özelliği, IDO satışlarına erişmek için stake etmektir. Ayrıca, XAVA sahiplerinin XAVA tokenlarını tutarken her satışa katılmaları zorunlu değildir ancak IDO’ya katılım sağlayıp, satın alma yapmadıkları satışlarda, depozito olarak vermiş oldukları 1 AVAX’ı kaybederler.

Görsel 1
  • Avalaunch ile IDO’lara Nasıl Katılabilirim ?

1- https://launchpad.avalaunch.app/ sitesine giriş yapıyoruz.

2- Siteye girdiğimizde karşımıza “Görsel 1″‘deki sayfa gelecektir. IDO’lara katılabilmek için ilk önce kimlik doğrulama yapmamız gerekiyor. Bunun için sayfanın sol alt tarafında yer alan “Start the KYC Process” yazısına tıklıyoruz.

3- Karşımıza bir giriş ekranı çıkacaktır. (Bkz:Görsel 2). Burada yapmamız gereken şey “Create an Account” tuşuna basıp e-mail adresimizle kendimize bir hesap açmaktır. Sonra giriş ekranına gelip, oluşturduğumuz hesabımıza e-mail adresimizle giriş yapıyoruz.

Görsel 2

4- Açılan sayfada (Bkz:Görsel3) “KYC” kısmını kimlik fotoğrafınızla ve yüzünüzün net olarak göründüğü bir öz çekim fotoğrafı ile tamamlamanız gerekiyor. “Verify wallet” yani “cüzdanı doğrulama” aşaması için ise, siteye sağ üst köşede yer alan “Connect Wallet” sekmesi ile “Metamask” cüzdanınızı bağlamanız gerekmektedir.

5- Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, “Görsel 1“‘in üst kısmında işaretli olan “Allocation Staking” kısmına gelip “XAVA” stake etmeniz gerekiyor. Bunun için minimum bir tutar yoktur ve istediğiniz kadar “XAVA” stake edebilirsiniz. Artık IDO’lara katılabilirsiniz.

Görsel 3

Avalaunch, Avalanche ekosisteminin “ilk launchpad”idir. Bu nedenle, yenilikçi projelerin Avalanche’a katılması ve daha fazla kullanıcının dikkatini çekmesi için önemli bir etken olarak kabul edilebilir. Avalanche ekosistemi geliştikçe platformda büyümeye devam edecektir.

Website: https://launchpad.avalaunch.app/

Twitter: https://twitter.com/AvalaunchApp

Telegram: t.me/avalaunch_app

En Son Eklenenler

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img